Blomsterprakt.

Jag gillar blommor, och gillar att göra lite egna arrangemang. Senaste är i form av "hjärtan på tråd" i stora vinglas tillsammans med dekorationsstenar. Men nu dilemmat *s* Vilken ska jag ta med mig bort som "gå bort-present" imorgon och vilken ska jag själv behålla? ;-) Vilken är finast? Och ska man behålla den finaste eller ge bort den?

I den första är blomman planterad längst upp, och det är sten ända upp till glaskanten (bara vanlig sten). I den andra är blomman längre ner, bara halva glaset är fyllt med sten (vanliga + vitt kross) så blomman slingrar sig först upp till glasets kant och sen utanför.

image62  image63

Nå?

Dags att sätta fart!

Sovrummet ska vara klart innan Peter börjar sin semester, det har jag bestämt. Och när denna veckan är slut återstår det bara 4 veckor dit. Dags att sätta fart med andra ord.

Simon och jag har kommit en bit på vägen. Vi har köpt väggfärg till 3 av väggarna, en gul nyans som väl kan kallas solgul kanske. Och så har vi beställt tapet till fondväggen, detta i form av Eco Bloom 4367:

image61

Tillsammans med möblerna som i huvudsak är i lite mörknad furu (hyllan över sängen är dock bokfärgad) kan det nog bli rätt bra. jag valde mellan denna tapet och en bara svagt svagt småmönstrad mörkare grön tapet men denna vann till slut. Den gör nog rummet mer levande. Hoppas jag.

Det lustiga är att tapeterna till bara denna väggen kostade ungefär lika mycket som färg + gardinstång + sänglampor + vägghylla tillsammans ;)

RSS 2.0